7 + 7 = 13 Col·lecció d’art Contemporani de l’Ajuntament de Castelló de la Plana

7 + 7 = 13 amb Xavier Arenós, el col·lectiu Bleda y Rosa, Vicent Carda, Paco Martí, Geles Mit, Laura Palau, Ester Pegueroles, Carlos Pesudo, Ramón Roig i Lluís Vives, amb l’aportació dels dibuixos de Miriam Chiva i Lídia Oliver i la màscara de Lara Ordóñez al Menador Espai Cultural de Castelló de la Plana (11 de septiembre al 14 de noviembre, 2021).

Didàctica del temps. 175 anys de l’Institut Provincial

Didàctica del temps. 175 anys de l’Institut Provincial és una proposta organitzada en diferents blocs temàtics corresponents a cadascuna de les disciplines o matèries que els visitants es trobaran al llarg del recorregut, des de la Geografia i Història o la Física fins a les Ciències Naturals, on es gaudirà d’una selecció de peces i objectes que pertanyen a la col·lecció museística que actualmentt custodia i manté l’institut Francesc Ribalta.

10 + 6 Col·lecció d’art contemporani de l’Ajuntament de Castelló de la Plana

DEU + SEIS con Pascual Arnal, Mar Arza, Carlos Asensio, Carmen Ballester, Julián Barón, Pilar Beltrán, Amparo Dols, Marta F. Gimeno, Miquel Gozalbo, Altea Grau, Lucía Moya, Marta Negre, Cristina Santos, Agustín Serisuelo, Vicente Tirado y Rossana Zaera en el Menador Espai Cultural de Castelló de la Plana (11 de septiembre al 14 de noviembre, 2021).

Bio-Lectures. Reflexions de l’entorn natural i rural contemporani

Bio-Lectures. Rflexions de l’entorn natural i rural contemporani con Cristian Gil, Jesús Monterde, Laura Palau, Marco Ranieri, Javier Rodríguez Lozano, Clara Sánchez Sala, Anna Talens y Paula Valdeón en el Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC) de Castelló de la Plana (18 de marzo al 13 de junio, 2021).

Medi-[terrània]

MEDI-[TERRÀNIA] de Altea Grau en el Centre Cultural Melchor Zapata de Benicàssim, Castelló de la Plana (3-30 de agosto, 2018).

De Femíneo. Un art sense límits

De Femíneo. Un arte sin límites. Exposición colectiva: Pilar Farrés, Altea Grau,  Myriam Jiménez, Andrea Lira, Cecilia Mandrile, Lucía Moya, Marta Negre, Ana Sansano, Nuria Torres y Rossana Zaera. Galería Octubre, Universitat Jaume I de Castelló (22 de febrero-20 de abril, 2018).

Lágrimas en los ojos de los peces

Lágrimas en los ojos de los peces de Rossana Zaera en el Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni (MACVAC) en Vilafamés, (4 de marzo-14 de mayo, 2017)..

Exodus

Exodus de Alejandro Mañas en FugiRFugi, Empordoneses 2016, 7ª Exposició col·lectiva multidisciplinar en Figueres.

Silencios rotos, mujeres únicas

Silencios rotos, mujeres únicas de Carmen Jiménez, Lucía Moya, Marta Negre y Alicia Torres en el Centre Cultural Melchor Zapata de Benicàssim, Castelló de la Plana (23 de noviembre al 23 de diciembre, 2018).

Mujer. Identidad y Memoria

Mujer, Identidad y Memoria de Alt al Quadrat para la XVIII Feria Internacional de Arte Contemporáneo de Santander. ArteSantander (14-18 de julio, 2018)..

Històries, Mirades, Dones. Visions de la diferència

Historias, Miradas, Mujeres. Visiones de la diferencia en el Museu de Belles Arts de Castelló, Castelló de la Plana. (6 de marzo al 13 de septiembre de 2020). Institut Valencià de Cultura.

Protestmelody

Protestmelody de Patrick Borchers en Zona de Artes Visuales de Castelló (13 de mayo-26 de junio, 2011).

Avecindamientos discretos (EACC)…

Coordinadora-redactora del proyecto Avecindamientos discretos en Cuadernos, suplemento cultural del periódico del Mediterráneo (Castelló)  junto con l’ Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC) (16 de abril-27 de junio, 2010).

La Antesala

La Antesala de Alejandro Mañas en la Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló, (16 de febrero-28 de abril, 2017).

Campo continúo de tensiones binarias

Campo de tensiones binarias de Dori&Grey para la XXIII Feria Internacional de Arte Contemporáneo de Santander. ArteSantander (26 al 30 de julio 2014).

In montibus

In montibus de Alejandro Mañas en la Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló para la Nit de l’Art de Castelló (19 de mayo, 2017).